Підвищення кваліфікації педагогічних працівників громади

 
02 березня 2021 року на базі комунального закладу «Центр муніципального управління та розвитку місцевого самоврядування» Великодимерської селищної ради проведено навчання з підвищення кваліфікації педагогічних працівників та керівних кадрів закладів освіти Великодимерської громади.
        Захід організовано Управлінням освіти, культури, молоді і спорту Великодимерської селищної ради, за сприянням Державної служби якості освіти у Київській області та Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.
        Педагогічні працівники ознайомилися з напрямами підвищення кваліфікації та особистісного розвитку, особливостями розбудови внутрішньої системи якості освіти закладу і сертифікації вчителів. Навчальні заняття з групами слухачів провели: директор Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка Михайло Федорович Войцехівський та начальник відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Київській області Людмила Владиславівна Алексєєнко-Лемовська.
 



Популярні публікації