Дистанційка і настільний теніс

 

 З 29.03 по 09.04 учні КЗ "Світильнянське НВО" перебували на канікулах. Незважаючи на карантинні умови, гурток "Настільний теніс" продовжував свою роботу дистанційно. Звичайно, вдома учні не мали можливості пограти в улюблену гру, але Чернійчук Віталій Вікторович, керівник гуртка та вчитель фізичної культури закладу, надсилав своїм вихованцям цікаві тематичні відеоматеріали про правила гри, різні види подач, найбільш захоплюючі моменти з міжнародних змагань та відео найрізноманітніших розминок перед грою, які можна виконувати просто в себе вдома.

    Вчитель розробив авторські відеозаняття із силової підготовки, аби діти на канікулах не забували про фізичний розвиток і слідкували за своїм здоров'ям. А 6 квітня,коли увесь світ святкував Міжнародний день настільного тенісу, вчитель запустив відеочелендж "А ти можеш так?", завданням якого було виконання одинадцяти тренувальних вправ з ракеткою та м'ячиком в домашніх умовах. Гуртківці відгукнулися на заклик вчителя і протягом тижня надсилали фото та відео спортивного челенджа.
    Спорт - невід'ємна і надважлива частина нашого життя. Саме тому необхідно зацікавлювати нашу молодь подібними спортивними заходами, аби, повернувшись до школи після тривалого дистанційного навчання, ми побачили своїх учнів здоровими і усміхненими!

Відеочелендж можна переглянути за посиланням

https://www.youtube.com/watch?v=3y_1V59-fh8&t=32s

   


Популярні публікації