Богданівське НВО: свято завершення навчальних занять

 У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас Свято останнього дзвоника. Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. ​Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Майже всі, кому йти в школу в другий, третій і так наступний клас, радіють цьому довгоочікуваному дню. Останній дзвоник не лише сповіщає про закінчення навчального року, але й підводить підсумок всього навчального року.
Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу випускників від директора школи Людмили Дейко, вона теплими словами дала настанови випускникам: «Залишаються позаду ваші шкільні роки — найбільш безтурботна та щаслива пора життя. Ще зовсім недавно ви вперше невпевнено переступили поріг школи, а нині, озброєні багажем знань та досвідом, йдете у незвіданий світ. Тепер усі ваші погляди й думки спрямовані у світле майбутнє, пов’язаними зі вступом до вищих закладів, вибором своєї життєвої стежини. Перед вами відкриваються нові можливості і перспективи. Успіхів вам!»
 
Щирими словами, красивими хореографічними композиціями привітали випускників учнів 6-их, 7-их класів, дотепним був виступ першокласників, де кожний обіцяв стати такими же, як випускники, які прославляли школу протягом навчальних років.

 І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвоник в руках одинадцятикласника Савченка Сергія та першокласниці Ткаченко Катерини.

Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

Популярні публікації